Welkom bij Dansclub Beveren

Ruim aanbod danslessen

Wij bieden onze dansers een ruim aanbod van lessen en variaties aan. Deze zijn vooral op vaste datums bij groepscursussen. Daarnaast bieden wij ook privélessen aan, ook voor 'de openingsdans'. Deze lessen worden op voorhand telefonisch vastgelegd of via mail.

Kwalitatief hoogstaande lessen

Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde, ervaren dansleraars. Naast hun eigen carrière als professionele dansers hebben zij reeds verschillende paren opgeleid tot een hoog niveau. Uiteraard zijn zij ook begaan met dansparen die gewoon willen ontspannen en zich willen vermaken. Competitief voor de meer ervaren paren

Dansclub Beveren leidt de paren die meer willen dan enkel groepscursussen graag op tot gemotiveerde wedstrijddansers. Zij doen dit aan de hand van fundamentele techniek en kwalitatieve opbouw. Onder de opgeleide koppels behaalde sommige de Belgisch Kampioen titel. Bent u de volgende?

Een gezellige sfeer

Zaal Olympia een het station te Beveren, biedt ons enkele mooie zalen aan voor zowel oefenavonden als lessen. U wordt uiteraard vriendelijk ontvangen.