OPENDEUR: Vrijdag 8 september 2017 om 20.00 u       LOCATIE: Zaal olympia / Kruibekesteenweg 8 / 9120 Beveren

Onze cursussen

Algemene cursus standaard/latin : (start op 15 september 2017)
Hierin komen Engelse Wals, Quickstep, Tango, Slow Fox en Weense Wals (standaard) en Chacha, Samba, Rumba, Jive en Paso Doble aan bod.  Een veelheid aan dansen die stuk voor stuk zeer leuk zijn om te doen.  
Deze cursus wordt elk jaar verder gezet : zo zijn er elk jaar beginnerscursussen, maar ook 2e, 3e, 4e en 5e jaar cursussen.

Cursus Swing : (start op 19 september 2017)
Zoals de naam het zegt wordt hier de swing aangeleerd op een vlotte, speelse wijze.  Je leert er een reeks leuke figuren en moves om op elk feest van te genieten.

Cursus Argentijnse Tango : (startdatum nog niet gekend)
Deze dans, die indertijd de basis vormde voor de Tango zoals wij die traditioneel kennen, vindt meer en meer opgang.  Daarom werd hij ook toegevoegd aan het aanbod in Dansclub Beveren.

Cursussen Techniek standaard/latin : (start op 12 september 2017)
Hierin wordt vooral gewerkt aan de techniek van deze dansen.  Niet wat je danst, maar hoe je danst is hier het doel.  Naarmate je techniek beter ontwikkelt, wordt ook je eigen dansbeleving steeds leuker.  Deze cursussen richten zich tot hen die kwalitatief beter willen worden en/of ook aan wedstrijden willen deelnemen.

Privélessen :
Privélessen kunnen steeds worden geboekt na afspraak.  Zij kunnen genomen worden voor alle dansen die tot het hogergenoemd aanbod behoren en bovendien ook voor het aanleren van een ‘openingsdans’ op bvb het huwelijk op zelf gekozen muziek.

Dansclub Beveren

Waar dansen een plezier is

Contacteer ons vrijblijvend

Adres Dansclub Beveren

Zaal olympia
Kruibekesteenweg 8
9120 Beveren
Email ons op eddy.arbyn@gmail.com
Gsm: 0497 53 12 25

a